هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

انفجار بمب در پاکستان دستکم ۷۰ کشته و مجروح بر جای گذاشت

انفجار بمب در پاکستان دستکم ۷۰ کشته و مجروح بر جای گذاشت وقوع انفجار تروریستی در جریان یک راهپیمایی در شمال غربی پاکستان منجر به کشته شدن دستکم ۲۰ نفر و جراحت ۵۰ نفر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری بعد از ظهر روز یکشنبه از انفجار بمبی در یک مراسم سیاسی در شمال غربی پاکستان خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، در نتیجه این انفجار که در راهپیمایی حمایتی از یک شخصیت سیاسی-مذهبی این کشور در شمال غربی پاکستان رخ داد تا لحظه گزارش خبر ۲۰ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر مجروح شدند.

بلوچستان و شمال غربی استان «خیبر پختونخوا» هم مرز با افغانستان، اخیرا شاهد افزایش چشمگیر حملات شبه نظامیان بوده‌اند. در این خشونت‌ها از آغاز سال ۲۰۲۳ تاکنون صد‌ها نفر که عمدتا نیرو‌های امنیتی هستند، در بمبگذاری‌های انتحاری و سایر حملات جان خود را از دست داده‌اند.

روزنامه پاکستانی «داون» نوشت، در انفجاری که روز یکشنبه در همایش «جمعیت علمای اسلام فضل» در ناحیه «باجور» در «خیبر پختونخوا» رخ داد، دستکم ۲۰ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر زخمی شدند.

یکی از مقام‌های پاکستانی گفت که یکی از رهبران اصلی این جنبش در این انفجار کشته شد. مجروحان این حادثه تروریستی به بیمارستان‌ها انتقال یافته اند. آمبولانس‌ها در حالی به محل رسیده‌اند که شمار بسیاری از پلیس منطقه را محاصره کرده‌اند.

رهبر این جنبش با بیان اینکه حادثه امروز حمله به بشریت بود، گفت: «این انفجار را محکوم می‌کنم و می‌خواهم به مردم پیام بدهم که این جهاد نیست بلکه تروریسم است.»

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۴۱ پرسنل امنیتی کشته و ۱۲۲ نفر زخمی شده‌اند ارتش پاکستان اخیرا نیز از کمین تروریست‌ها علیه نیرو‌های امنیتی و کشته و مجروح شدن چند نظامی در ایالت «بلوچستان» در جنوب غربی پاکستان خبر داد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار